home contact
Nederlands English

Advertenties

Adverteren alleen mogelijk voor leden van het NMPRS, DMHF of BMP.

Advertenties worden na 60 dagen automatisch verwijderd.
Enkel de advertenties "Hengsten ter dekking"
zullen een jaar geldig zijn.
Naam & omschrijving: Plaats: Prijs:  
Mini paard hengst veulen

Hierbij ben ik op zoek naar een nieuw thuis voor mijn hengstveulen van dit jaar. Dit prachtige zwart bonte hengst veulen heeft super bewegingen en is zeker show en fokwaardig. Vader is de 1 e premie hengst ssm presco,s Armani & Gucci 2 in 1, een Pintaloosa hengst met veel uitstraling. Moeder...»

Hooge Zwaluwe €250,-Mini paard hengst veulen
Prachtig Bruin Dunn AMHA -AMHR hengst veulentje

Prachtig Bruin Dunn AMHA - AMHR Hengst veulentje. Beide ouders veterinair opgenomen in stamboek. Dit veulen kan dus zonder problemen later deelnemen aan de NMPRS keuringen (hoofdstamboek). Vader: Indian Peaks Buck Beethoven Moeder: Ravenwood Ever After Beide ouders zijn USA Import en Multiple Wo...»

Belgie€0,-Prachtig Bruin Dunn AMHA -AMHR hengst veulentje
LMS Vanilla Ici & Cream

LMS Vanilla Ice & Cream, geboren 02/05/17 Kleur liefhebbers opgelet. Dit prachtige superluxe mannetje is AMHA/AMHR én NMPRS. Hij is een kleur geteste cremello (eeAa) met splash1. Door zijn dubbele verdunning zal hij altijd een valk palomino of smokey fokken, en ook kans op splash over...»

Purmerland€1850,-LMS Vanilla Ici & Cream
Hengstveulen AMHR/NMPRS

Gezien wij dit jaar 3 hengstveulens mochten verwelkomen, en er slechts 1 aan kunnen houden, zijn wij voor de 2 andere op zoek naar een 5*-huisje. Veulens zijn samen opgegroeid, ze zijn apart te koop, maar voor de 2 samen maken wij speciale prijs. SWG Crow Feathers Kind of Art ("Arthur") - °1...»

Wiekevorst€0000,-Hengstveulen AMHR/NMPRS
Hengstveulen AMHA/AMHR/NMPRS

Gezien wij dit jaar 3 hengstveulens mochten verwelkomen, en er slechts 1 aan kunnen houden, zijn wij voor de 2 andere op zoek naar een 5*-huisje. Veulens zijn samen opgegroeid, ze zijn apart te koop, maar voor de 2 samen maken wij speciale prijs. SWG Crow Feathers Kick N Chase ("Chas") - °17...»

Wiekevorst€0000,-Hengstveulen AMHA/AMHR/NMPRS
2 jarig toekomstig toppertje

Helaas wegens prive redenen en met heel veel pijn in mijn hart, bied ik Indi te koop aan. Hij voldoet echt aan al mijn verwachtingen, echter heb ik deze situatie niet in de hand. Indi is een super lief paardje. Hij houdt van aandacht en knuffels. Hij loopt samen met mijn goedgekeurde hengst Kid....»

Kerkenveld€0,-2 jarig toekomstig toppertje
Superster hengst

Helaas wegens prive redenen en met heel veel pijn in mijn hart, bied ik Kid te koop aan. Hij voldoet echt aan al mijn verwachtingen, echter heb ik deze situatie niet in de hand. Kid is een super lieve en werkwillend paardje. Hij kan dekken in de kudde als aan de hand. Hij loopt samen met een twe...»

Kerkenveld€0,- 
Te koop aangeboden enter hengstje

Tribute to Prince hengstje met veel loop vermogen. Vader Top Gun nmprs 1ste premie helemaal NAS gefokt(few spot) Moeder Sz Stars Fay (zwart bont)super ster VM. Rabbit hunch ranch charro star 4 maanden oud 1ste premie behaald Enter keuring een 2de premie met mooi commentaar Valt onder de kleine m...»

Bleiswijk€450,-Te koop aangeboden enter hengstje
AMHA jaarling hengst

Te koop voor een 5* huisje, NL Wolfhoeve Dynamite Jesse James. NMPRS: 528007201600127/ AMHA: A226465 Geb. 09-05-2016, Kleur: Silver bruin/bont. Vader: NL Moonlight Tiz Dynamite 81 cm Moeder: NL Moonlight Sampson’s Pepper 82 cm Vv. Westwind Scouts Tiz N Honor Vm. Silver Plates Baccara Samps...»

Velp€0000,,-AMHA jaarling hengst
Prachtige NMPRS sterhengst

Geweldig knappe dekhengst, Extreme vd Witte Gracht, die reeds meerdere 1A premies heeft behaald. Hij is 94 cm groot, compacte rug, lange en gespierde nek met veel front en beweging. Dit alles geeft hij ook allemaal door aan zijn nakomelingen die ook 1 voor 1 een super karakter hebben. Voor meer ...»

Putte€1500,-Prachtige NMPRS sterhengst
Pagina 2 van 4