home contact
Nederlands English
Website Rzadkiewa Arabians & Falabella's
Omschrijving Rzadkiewa Arabians & Falabella\'s ;een stoeterij op basis van orig. Falabella paardjes .Daarbij worden NMPRS en NAS lijnen gekruist met Falabella bloed, zodat er een zeer luxe minipaardje ontstaat met een Arabisch hoofdje en goede bewegingen . Ter dekking staat de originele Falabella hengst Equuleus Talisman , een Engelse Kilverstone import.Altijd div. luxe minipaardjes te koop .
Contactpersoon Mevr. Sandra Radecke
Plaats Ellemeet
Telefoon 0111 - 67 18 91

Website Stal Villa Mini
Omschrijving Wij hebben een kleine minifokkerij aan natuurgebied de Oosterschelde. Onze paardjes voeren verschillende bloedlijnen zoals: Falabella, Welsh, Appaloosa, American en Shetland. We beschikken over een goedgekeurde hengst en onze veulentjes groeien met veel liefde en aandacht op. U kunt een virtueel bezoekje brengen aan onze stal via onze website, maar na afspraak bent u ook van harte welkom om onze paardjes in het echt te komen bewonderen. Zo af en toe hebben wij een paardje te koop.
Contactpersoon Lieke van den Berg-van Dorp
Plaats Rilland
Telefoon 0113 556364

Website Stal Zeeveld
Omschrijving

Stal Zeeveld is een kleinschalige minipaarden fokkerij in de ''zak van Zuid Beveland''. Ons doel is het fokken van luxe, goed gebouwde, goed bewegende gebruikspaardjes met een fijn karakter. Maar wij vinden een speciaal kleurtje ook heel belangrijk! We komen tot dat ideale paardje door het kruisen met NMPRS, Welsh, AMHA, ASPC, Shet, en NAS bloed. Van tijd tot tijd fokken we een aantal veulentjes en soms komen er daar een aantal van te koop.voor meer info kunt u kijken op onze website : stalzeeveld.webklik.nl

Contactpersoon M. Zeeveld
Plaats Ellewoutsdijk
Telefoon 06-11380156

Fokkers

De fokkers zijn gesorteerd op provincie en land.

Friesland
Groningen
Drente
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Zeeland
Limburg

BelgiŽ
Duitsland
Engeland
Amerika (usa)
Denemarken
Zweden
Finland
Frankrijk
Overige


Bent u ook fokker en wilt u op deze pagina ook een link? Mail ons dan via de pagina contact


De inhoud van de op deze pagina gepubliceerde advertenties alsmede de verwijzingen naar andere lokaties van het internet vallen niet onder de verantwoording van het NMPRS.